دریافت{دانلود گزارش کار کار آموزی در شرکت آسانسور سازی}

دریافت /دانلود گزارش کار کار آموزی در شرکت آسانسور سازی/ ایی کِی|دریافت|50465700|ekn50308976|
این فایل درباره ی دانلود گزارش کار کار آموزی در شرکت آسانسور سازی می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب یا دریافت فایل بروید.

نوع فایل: word



شرح مختصر : آسانسور وسيله‌اي دائمي است كه در ساختمانها براي جابجايي عمودي افراد، بار و يا هر دو كه در ترازهاي معين توقف مي‌كند و داراي يك اتاقك (كابين) است. اين اتاقك بين حداقل دو ريل راهنما از جنس سخت (صلب) كه عمودي (يا با حداكثر انحراف 15 درجه از خط قائم) هستند حركت مي‌كند. آسانسورها در يك تقسيم‌بندي كلي به دو گروه اصلي تقسيم مي‌شوند:



الف – آسانسورهايي كه اشخاص مجاز به سوارشدن در آن هستند. (مسافربر ، مسافربر- باربر ، تخت‌بر) ساختار و ابعاد اتاقك اين آسانسورها طوري است كه به آساني براي مسافران و بارهاي مورد نظر قابل دسترسي و استفاده است.



ب – آسانسورهايي كه اشخاص مجاز به سوارشدن در آن نيستند. (خدماتي يا Service Lift غذابر ، كتاب بر) ابعاد و ساختار اتاقك اين آسانسورها طوري است كه براي انسانها قابل دسترسي و استفاده نمي‌باشد براي تحقق اين امر سطح كف آن از يك متر مربع ، عمق آن از يك متر و ارتفاع آن از 2/1 متر نبايد بيشتر باشد. نوع ، ظرفيت ، سرعت و تعداد آسانسورهاي هر ساختمان بايستي متناسب با كاربري، تعداد طبقات و جمعيت ساكن در آن انتخاب شود. بحث و بررسي اين گزارش آسانسورهايي مي‌باشد كه اشخاص مجاز به سوارشدن در آن هستند و اكثريت آسانسورهايي كه در حال حاضر در كشور توليد و به فروش مي‌رسند اين گروه مي‌باشد. آسانسورهايي كه اشخاص مجاز به سوارشدن آن هستند از نظر عملكرد و مكانيزم به دو دسته تقسيم مي‌گردد:



الف ) آسانسورهاي داراي سيستم رانش از نوع كششي ( Traction )



ب ) آسانسورهاي داراي سيستم رانش هيدروليكي ( Hidrolic )



فهرست:



مقدمه



بررسی وضعیت صنعت آسانسور ایران



دلایل رواج آسانسورهای هیدرولیک



مختصری بر طرز کار آسانسور



سیستم های کنترل دسترسی در آسانسور



روانکاری در آسانسور و پله برقی



زنجیر جبران و اثرات آن بر عملکرد آسانسور



نگهداری صحیح آسانسور



مقررات ایمنی ترمز آسانسور



صادرات




مطالب دیگر:
📝دانلود تحقیق درباره فرسایش خاک 📝دانلود تحقیق درباره فرهنگ بازاريابي📝دانلود تحقیق درباره فعاليت پلاسمين و بستن يا دلمه شدن شير 📝دانلود تحقیق درباره فوايد و مضرات انواع روغن و كره📝دانلود تحقیق درباره فيبر نوري 📝دانلود تحقیق درباره فنون ديگري براي جمع آوري محصول Partial📝دانلود تحقیق درباره فيزيولوژي گياهان زراعي 📝دانلود تحقیق درباره فيبر mdf📝دانلود فرمت خام BP📝پاورپوینت عسل 📝دانلود تحقیق درباره کاربرد انواع ترکيبات اروماتيک در صنايع غذايي 📝دانلود تحقیق درباره پرورش قارچ خوراکی📝دانلود تحقیق درباره کاربرد اصول يادگيري تجربي در آموزش پرورش کرم ابريشم به زبان روستايي📝دانلود تحقیق درباره قوانین کار📝دانلود تحقیق درباره کاربرد اولترا سونيک در صنايع غذايي و بسته بندي در صنايع غذايي 📝دانلود تحقیق درباره کاربرد گیاهان قندی در زراعت 📝دانلود تحقیق درباره کاربردهاي اخلاق در فناوري اطلاعات 📝دانلود تحقیق درباره راهكارهاي توسعه نيروي انساني نخبه و پيشگيري از فرار مغزها 📝دانلود تحقیق درباره تلخیص طرح توسعه وعمران (جامع)قوچان 📝دانلود تحقیق درباره کمباین ها 📝دانلود تحقیق درباره کنترل غیر شیمیایی علفهای هرز در سیستمهای کشاورزی طبیعی📝دانلود تحقیق درباره کنسرو سازی 📝دانلود تحقیق درباره کنسرو سازی یا استریلیزاسیون تولیدات گوشتی 📝دانلود تحقیق درباره کنه گاوی📝دانلود تحقیق درباره کلروز (زردی ) در افراهای رشد کرده در مزرعه